2013.06.07.
13:22

Írta: woluz

Blog szünet, NYITÁS július 20!

Elnézést kérek mindenkitől, aki várja az újabb bejegyzéseket, de képtelen vagyok jelen pillanatban bűntudat nélkül cikket írni, így akármennyire szeretnék írni és akármennyi cikk fogalmazódik meg a fejemben muszáj vagyok továbbra is szüneteltetni a bloggolást.

exam__s_period__by_gingershots-d4gk7fw_large.jpg

Még 2 hetem van hátra a szóbeli vizsgámig, a vizsgafilmemet is félkészen tudtam csak leadni, és azt is be kell még fejeznem... Utána pedig 2 hétre elutazom kipihenni a vizsga fáradalmait, így nem nagyon leszek gép közelben, hogy írhassak. 

blog break.jpg

Visszatérésem után szeretnék adni még magamnak egy hetet, hogy legyen időm előre bekészíteni pár igen hasznos és már nagyon aktuális írást. Így azt tudom ígérni, hogy július 20-tól heti 3-4 cikkel újra pörögni fog a blog. Addig is köszönöm a türelmeteket és jó olvasgatást az eddigi anyagokhoz.

Az életmódváltás pedig folyamatos dolog, annak blog nélkül is történnie kell :) szóval mindenkinek hajrá, kitartást, puszipacsi, meg ügyesen ;)

Szólj hozzá!

Címkék: A blog

A bejegyzés trackback címe:

https://eletmodvaltasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr665349662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása