2013.03.24.
20:15

Írta: woluz

Uszoda - szauna és egyéb gondolatok

s5-girl-underwater-in-swimming-pool.jpgMa uszoda volt a menü szaunával. Több, mint egy éve nem jártam uszodába. Most már muszáj volt. Úszni is akartam amolyan regeneráló mozgás képen (2 hete fáj a derekam, valószínűleg megerőltettem és/vagy húztam a híd gyakorlása közben), szaunázni a nyújtás és a kikapcsolódás végett, és víz alá merülni inspiráció képen (éljen a vizsgafilm). Úgyhogy ma erősen kellemesen hasznos délelőttöm volt. 

Utoljára 25 hossz körül úsztam, ma letoltam 54-et csak, hogy ne legyen kerek :) bírtam volna még, de hát mégis pihenni jöttem nem széthajtani magam. 

Amúgy meg, mindenki irány úszni meg szaunni - most hogy kimaradt a tavasz meg a nyár és az ősz és újra kezdődik tél a héten (vicc, amit mostanában nyom az időjárás), ajánlom mindenkinek az uszis-szaunás programot, hihetetlenül frissítő. Más emberként jössz ki a végén.

Készül az édesítős bejegyzés, ami szerintem az egyik legfontosabb lesz. Hiszen a cukor elhagyása az étkezésből az egyik legdrasztikusabb, látványosabb, kifizetődőbb és egészségesebb megoldás, amit magad ellen elkövethetsz :) 

Köszönöm az eddig visszajelzéseket, közben feldobtatok itt olyan témákat, hogy mi van akkor ha valaki egészségesen szeretne étkezni, de nem fogyni hanem "hízni" vagyis inkább izmot növeszteni szeretne. Gondolom, amikor valaki hízni vágyik, akkor nem a zsírpárnák hiányoznak az életéből, hanem a formás izom tömegek ;) lesz róla szó... nem csak srácoknak!

images.jpgHát ez a kép elég közhelyes, de ő is pakolt magára... :D

Illetve lehet, hogy nem lesz elég ha csak belinkelem a megbízható forrásokat, hanem jobb lenne, ha megpróbálnám mégiscsak leírni az elejétől, az alapokat? (Mi az a fehérje, szénhidrát, zsír, ezeknek mi a szerepe, ezek összefüggései, stb.). Rákattintotok Ti azokra az ajánlott cikkekre a bejegyzések elején? :D de most komolyan? 

Még egy nagyon fontos téma jutott eszembe. Az étkezés, edzés, pihenés kombó. Annyi mindenről szeretnék írni, közben meg vizsga filmeznem kéne :S

Tematikát áttettem állandó oldalba, már csak magam miatt is, ide jegyzem fel az új téma ötleteket.

1 komment

Címkék: Edzés A blog Jómagam

A bejegyzés trackback címe:

https://eletmodvaltasrafel.blog.hu/api/trackback/id/tr715166181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

estrella_ 2013.03.26. 10:41:35

Amíg valaki nem próbálja, tényleg el sem tudja képzelni, mennyire látványos eredménnyel jár a CH korlátozása, különösen a finomítottak elhagyása. Egyszerűen úgy olvadnak le a kilók, hogy észre sem veszed. Én pár hete eü. okból még tovább csavartam ezen a présen, és bár nem volt cél, kezdenek leesni rólam a nadrágjaim. :D
süti beállítások módosítása